Over Formens

Hoe is Formens Zorg ontstaan?

Formens is een jong en dynamisch thuiszorgorganisatie, waarbij de insteek is om een revolutionaire verandering aan te gaan binnen de ‘thuiszorg’ branche. De bedoeling is dat er van alle culturen in huis is, waarbij ieder cliënt erkenning krijgt vanuit de eigen identiteit. Formens wil met creativiteit en innovatie de cliënt op een bijzondere manier zorg bieden. Hierbij is de bedoeling dat de cliënt in zijn zelfredzaamheid zo optimaal mogelijk wordt ondersteunt met de achterliggende gedachte dat de cliënt erkenning krijgt van zijn eigenwaarde. Hierbij denkend aan de hedendaagse 'zorg' technologie, waarbij dit in positieve zin de zelfredzaamheid van cliënt kan bevorderen. Streven is wel natuurlijk dat het zoveel mogelijk op humanitaire wijze verloopt. Bij Formens staat namelijk de cliënt centraal en van daaruit wordt er gestreefd naar de best passende zorg.

Missie

Ons missie als Formens thuiszorgorganisatie is dat elk individu recht heeft op gerichte zorg, waarbij er aandacht wordt besteed voor cultuur, normen & waarden. Wij streven ernaar dat er zo min mogelijk zorgverleners over de vloer komen bij de cliënt. Op deze manier willen wij aan onze cliënten continuïteit, samenhang en betrokkenheid bieden.

Visie

Als Formens thuiszorgorganisatie willen wij zoveel mogelijk de zelfmanagement bij onze cliënten stimuleren. Hierbij willen wij gebruik maken van verschillende middelen die de zelfredzaamheid stimuleert, waarbij veilig thuis wonen voor een langere periode mogelijk wordt. Uiteraard mag hier gedacht worden aan het toepassen van nieuwe technologieën en manier van werkwijze, dit wel meegenomen vanuit het perspectief van de cliënt.

Meer van Formens

Werken bij Formens                   Cliëntenraad

Privacy reglement                       Algemene voorwaarden

Klacht of compliment