Werken bij Formens

Bij Formens Zorg  ben je geen werknemer, maar een collega! Er wordt ruimte gegeven voor ieders inbreng, waardoor de betrokkenheid binnen de organisatie versterkt wordt. Wij delen namelijk één gemeenschappelijk doel en dat is de beste zorg leveren aan de zorgvrager. Ben je geïnteresseerd geraakt? Lees verder.

Kom jij ons team versterken?

 

Bij Formens Zorg wordt er continu gestreefd naar een aangename werksfeer. Er wordt hard gewerkt naar bouwen van hechte teams, waarbij collega’s elkaar altijd goed opvangen. Zo wordt er regelmatig bedrijfsuitjes en bedrijfsfeestjes gepland, zodat collega’s ook tijd doorbrengen met elkaar buiten de werkvloer. Formens Zorg is een bedrijf met een jonge geest, waarbij we continu de werkzaamheden willen verbeteren en innoveren in zorg. Zo heb je ook als collega altijd ruimte om je zelf te ontplooien en verder te groeien binnen het bedrijf. Er wordt regelmatig intervisies en scholingen gepland om vakkennis op scherp te houden. 

Voel jij je uitgenodigd? Neem dan een kijkje naar ons openstaande vacatures of dien een open sollicitatie in!

Geen geschikte vacature gevonden? Stuur ons een open sollicitatie.

Open sollicitatie

Staat je vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

   
  hand, human, woman-3666974.jpg

  Formens, zorg voor ieder mens

  Formens Zorg is een thuiszorgorganisatie die waarde hecht aan de mensheid. Wij bevinden ons in de mooie provincie Overijssel in het oosten van het land. Met ons hechte team van wijkverpleegkundigen, verzorgenden en de begeleiders wordt de zorg rondom de cliënt geïndiceerd en gerealiseerd.

  Wij bieden wijkzorg, begeleiding individueel en begeleiding groep. Formens Zorg streeft naar inzet van zo min mogelijk zorgverleners die over de vloer komen. Onze kernwaarden zijn namelijk dat wij verbondenheid vormen met de zorgvrager en dat de zorgvrager kwalitatieve zorg ontvangt van ons gekwalificeerde zorgteam. Wij zijn er namelijk voor de mens, dus voor u.