Zorginstelling Enschede

Zorgdienst Enschede | Professionele Zorg in regio Twente

Zorginstelling in Enschede gezocht? Bent u op zoek naar hoogwaardige zorgdiensten die aansluiten bij uw individuele behoeften in Regio Twente? Bij Formens Zorg begrijpen we dat uw gezondheid en welzijn van het grootste belang zijn. Als toegewijde zorginstelling streven we ernaar om de best mogelijke zorg te bieden aan onze patiënten en hun families.

Bij Formens Zorg in Enschede bieden we een uitgebreid scala aan diensten om aan verschillende zorgbehoeften te voldoen:

  • Wijkzorg: Formens Zorg biedt wijkzorg aan huis. Onder wijkzorg verstaan we persoonlijke verzorging en verpleging. Als u te maken krijgt met lichamelijke klachten door ziekte, een operatie of door ouderdom, dan valt wijkzorg op zijn plaats.

  • Individuele begeleiding: Wij begrijpen de unieke behoeften van ouderen en bieden gespecialiseerde zorg om een gezonde en comfortabele levensstijl te bevorderen. Lees meer over Individuele begeleiding bij Formens Zorg.

  • Dagbesteding: Bij Formens Zorg kunt u terecht voor dagbesteding. Hierbij kunt u denken aan een groep cliënten die gedurende dag een programma hebben, waarbij verschillende activiteiten worden georganiseerd onder professionele begeleiding van Formens.

  • Indicatiestelling zorg: Voor zorg vanuit de zorgverzekeringswet is er een indicatie nodig om de zorgkosten vergoed te krijgen. Hiervoor moet er een zorgplan opgesteld worden door een HBO-Verpleegkundige. Formens Zorg beschikt aan gekwalificeerde HBO-Verpleegkundigen die voor zijn zorgvragers en omstaanders kunnen indiceren.

  • Mantelzorg aan huis: Wij hechten veel waarde aan mantelzorg en zullen zoveel mogelijk de samenwerking opzoeken binnen het netwerk van de cliënt. Onze professionele verpleegkundigen zorgen voor persoonlijke zorg en ondersteuning, zowel in onze faciliteit als bij u thuis in Enschede en omgeving Twente.

Onze Toewijding aan Kwaliteit

Bij Formens Zorg zijn we vastbesloten om de hoogste kwaliteit van zorg te leveren in Enschede en omstreken. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en ervaren in hun vakgebied, en we maken gebruik van nieuwe technologieën en behandelmethoden om de beste resultaten te bereiken. We werken nauw samen met onze patiënten en hun families om zorgplannen op maat te maken die aan hun specifieke behoeften voldoen.

Zorginstelling Enschede contacten?

Bent u op zoek naar zorgdiensten in Enschede die aan uw behoeften voldoen, of heeft u vragen over onze instelling? Neem vandaag nog contact met ons op. Bij Formens Zorg Enschede zijn we er trots op om een vertrouwde partner te zijn in uw gezondheidsreis. Neem vrijblijvend contact met ons op door eenvoudig het contactformulier in te vullen.

Formens, zorg voor ieder mens

Formens Zorg is een thuiszorgorganisatie die waarde hecht aan de mensheid. Wij bevinden ons in de mooie provincie Overijssel in het oosten van het land. Met ons hechte team van wijkverpleegkundigen, verzorgenden en de begeleiders wordt de zorg rondom de cliënt geïndiceerd en gerealiseerd.