Nieuws | 15 februari 2022

Formens Zorg ISO9001 gecertificeerd!

Formens Zorg is vanaf nu ISO9001 gecertificeerd!

Een klein feestje bij Formens Zorg.

Deze week hebben we een klein feestje gevierd bij Formens Zorg. Per 4 februari 2022 zijn wij namelijk een ISO 9001 gecertificeerde bedrijf. Dit betekent dat wij als organisatie voldoen aan hoge kwaliteitseisen binnen de zorgbranche. Toch fijn dat het bevestigd is dat we op de juiste manier ons werk uitvoeren en daar zijn wij erg trots op.

ISO9001 certificering is een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Een ISO 9001 certificaat krijg je niet zomaar! Can Kozlu, directeur bij Formens Zorg legt uit: ”Wij hebben samen met collega’s de mouwen opgestroopt en alle processen binnen het bedrijf voorzien van kwalitatieve zorg. Het was een lange en leerzame proces met een welverdiende resultaat!”

De intentie van Formens Zorg is om de kwalitatieve zorg te continueren, waarbij er jaarlijks nog her audits plaats zullen vinden voor het behouden van het ISO certificaat. Can Kozlu: ”De belangrijkste is het voortzetten van kwalitatieve zorg. Dat ons basis goed in elkaar zit, is nu wel bevestigd”.

 
 

Wellicht ook interessant